Rolstoelpad voor Beetsterzwaag

logo

Na een gedegen voorbereiding door de Stichting Rolstoelpad Beetsterzwaag werd op 12 april 2014 het 3 kilometerlange rolstoelpad officieel geopend. Meerdere sponsoren en fondsen hebben de realisatie van dit project mogelijk gemaakt.

Het betonnen rolstoelpad is aangelegd op het terrein van de Cornelia-Stichting in de bossen van Beetsterzwaag. Naast een financiële bijdrage voor de realisatie is de Cornelia-Stichting tevens verantwoordelijk voor het onderhoud van het pad.

Door de ideale ligging, dichtbij Revalidatie Friesland, School Lyndensteyn, Ronald McDonald Hoeve en de Hoeve wordt er veel gebruik gemaakt van het pad. Het rolstoelpad is voor iedereen toegankelijk.

Kijk voor meer informatie op de website van de Stichting Rolstoelpad Beetsterzwaag.